Sponsorer
WK Grafik
WK Song (mp3)

J20 vinst med 4-1 mot Jonstorp!
[2005-12-13] J20 vann pliktskyldig mot Jonstorp med 4-1. Vi spelade bra i den första och sista perioden men drog på oss alldeles för många utvisningar i den andra. En lite nonchalans smög sig in i laget efter den lätta första perioden och Jonstorp vara nära att jämna ut matchen. Johan Svensson visade A-lagsform här och när den gode Bryne kom fri mot målvakten i andra perioden avgjorde han med sitt 3-1 mål. Vi gör ingen kanon match men killarna visade mycket spelglädje.

Första perioden var helt vår och Johan Svensson fick endast 5 skott på sig. Andreas Bryne Brynolf gjorde 1-0 efter 11 minuter på en styrning av Joel Olssons skott och Johan Larsson gjorde 2-0 i 5 mot 4 fyra minuter senare efter en snygg passning från Adde. Perioden slutade endast 2-0, mer p.g.a vår ineffektivitet än Jonstorps försvar. Tyvärr präglade vår brist på att "shoot-to-kill" vårt spel matchen igenom. Det är betydligt svårare att göra mål om man inte är fokuserade på att göra just det!

I andra perioden satte Jonstorp "All In" och forecheckade oss högt upp i banan och frustrerade våra spelare i sitt uppspel. Spelet blev mer och mer irriterat och vi drog på oss en utvisning som Jonstorp förvaltade på bästa sätt. Jonstorp fortsatte sin offensiv och plötsligt blev Johan Svensson svettig. Vi drog på oss en onödig dubbelutvisning som vi klarade av med mycket skicklighet. I slutet av den andra utvisningen kom Bryne loss och snappade upp en förlupen puck som han snyggt satte upp i nättaket. Detta knäckte Jonstorp och därefter hade vi total kontroll på matchen.

Tredje perioden började med ännu ett powerplay mål till oss. Denna gång var det Andreas Lindvall som avslutade ett riktigt vasst överläge. För att göra matchen lite spännande drog vi på oss flera utvisningar, där Jonstorp hade t.o.m två minuter i 5 mot 3. Ett disciplinerat försvar och en duktig Johan Svensson höll bort Jonstorp tills vi fick tillbaka våra soldater. Resten av matchen vann vi spelmässigt överlägset, men inget mål gjordes.

Dessa två poäng kan vara guld värda i slutändan på väg till ett nytt J20 elit kontrakt. Killarna har spelat många matcher hittills i år och båda spelet och spelarna har utvecklats positivt hela tiden. Vi har kommit in i elittempot överraskande snabbt och över de sista 10 matcherna har vi endast förlorat 2. Killarna har visat upp ett härligt självförtroende och hjärta. Lagmoralen är på topp och alla offrar sig för varandra. Nu blir det hård träning över jul och det är ett hungrigt och revanschsuget Tingsryrd gäng vi möter efter juluppehåll.

Matchfakta: 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)
Skott: 34-26 (15-5, 6-12, 13-9)
1-0 Andreas Brynolf (Ola Higgins, Joel Olsson)
2-0 Johan Larsson (Adrian Ekström, Mikael Larsson)
3-1 Andreas Brynolf
4-1 Andreas Lindvall
Utvisningar: KIK 7 x 2 min, 1 x 5 min, 1 x 20 min; Jonstorp 5 x 2min, 1 x 10 min

Stephen

» Tillbaka
SÖK

Copyright © 2001| 2002 Kristianstad Hockey | Om du har kommentarer eller frågor, vänd dig till KIKs kansli.
Telefonnummer: +46 (0)44-12 73 32. Faxnummer: +46(0)44-10 92 46 Det går även att skicka e-mail: till KIKs Kansli.