Sponsorer
WK Grafik
WK Song (mp3)

J18 kämpade ner Olofström
[2004-09-25] En knappvinst(6-5) efter ett stort överläge. Skotten 57-24 talar för inget annat än en stor seger. I spelet var vi lika, om inte mer, överlägsna. Killarna vill verkligen vinna. Pucktempot var högt och vi rörde oss bra över hela banan.

8-2 hade nog varit ett mer rättvisst resultat.
Alla 3 femmorna startade upp i ett rasande tempo och vår forechecking var den bästa vi har presterat i år. Alla gjorde sin uppgift och Olofström ska tacka sin duktiga målvakt att det inte stod 5-0 redan efter första perioden. Andra perioden var nästan en kopia på den första. Vi tryckte på och skapade otroligt mycket framåt. Tyvärr räcker det inte att endast spela bra i 18 minuter av en period. Olofström gjorde 2 mål på en halvminut på ett par rejäla misstag och deras självförtroende naturligtvis växte. Vi lade under efter 2 perioder med 2-1 men ledde skotten med 42-16. Det är fortfarande målen som räknas!!

Inför tredje snackade VI mycket om distinktare avslut och att hålla upp passningstempo. Målen borde komma. Och så blev det. Plötsligt gjorde vi mål på allt och det var inget snack om vilket lag skulle vinna. Vi bjuder Olofström på ett par mål p.g.a. vår dåliga kommunkation backarna emellan.

Philip Ödmark höll nollan i sin matchhalvlek och var riktig stabil. Sebastian Rönn kom in i den andra halvleken och fick den otacksamma uppgiften att stå länge utan att ha någonting att göra. Men när Olofström kom kom de i ett friläge eller dyl.

Bröthlins femma spelade 4-1 i sin match i match och har ett härligt tryck framåt för tillfälle. Eric Claesson gjorde 2 mål medan Andreas Möller och Niklas gjorde var sitt.
Filip Nilssons femma var på ruskigt bra humör och hade många fina kombinationer genom mittzonen. Nu gäller det att komma till avslut också.

Emil Nilssons femma var bra framåt men var lite övermodiga ibland och blottade sig bakåt, vilket straffade sig. Emil gjorde deras enda mål.

Stephen

» Tillbaka
SÖK

Copyright © 2001| 2002 Kristianstad Hockey | Om du har kommentarer eller frågor, vänd dig till KIKs kansli.
Telefonnummer: +46 (0)44-12 73 32. Faxnummer: +46(0)44-10 92 46 Det går även att skicka e-mail: till KIKs Kansli.