Sponsorer
WK Grafik
WK Song (mp3)

Dålig utdelning för J-20.
[2003-12-13] En riktigt trist match mot Limhamn som präglades av missade chanser och brist på vinnarinstinkt.
Ett flertal av våra spelare visade dålig inställning om det berodde på att Limhamn anlände till matchen 30 minuter innan start eller om det var något annat kan grabbarna bäst besvara själva. Focus var i varje fall inte på att spela hockey.

I första perioden skapade vi ett flertal chanser utan att sätta dit pucken och det var under långa stunder spel mot ett mål. I slutet fick vi dock till ett ledningsmål och perioden slutade 1-0.Det borde varit mycket mer.

I början av andra perioden fick sedan domare Axelsson för sig att han skulle börja blåsa, sagt och gjort han blåste för allt dock aldrig första förseelsen, det hela blev nästan på gränsen till parodi. Han lyckades hitta 6 st 2-minuters utvisningar på sex spelminuter.

Efter lite mer än halva perioden gjorde vi 2-0 och trots detta kändes det som om allt kunde hända i matchen.
Ett viktigt mål var Limhamns reducering till 2-1 efter drygt 16.30, det blev signalen till en Limhamns press som mycket väl kunde resulterat i fler mål.

Snabb kvittering i början av 3:e perioden och ledningsmål för Limhamn kort därefter,nu var det rejäl uppförsbacke.
Vi tog time-out och gick ned på spelare,tyvärr drar vi på oss onödiga utvisningar och toppningen blev utan effekt under långa stunder.
När sedan Limhamn gör 4-2,då vaknar vi till och börjar spela aggressivt och med fart och vilja. Tyvärr var det försent.Vi förlorade 3:e perioden med 3-0 och många var inte ens trötta efter matchen.

Som helhet kan konstateras att detta var en riktig skitmatch från vår sida, orsakad av dålig inställning och ett felaktigt focus. Att motståndarna dessutom får lätta mål när vi måste kriga för våra och sällan bjuds på något gör det inte lättare att vinna matcherna.

KIK-Limhamn 2-4 (1-0,1-1,0-3)
Skottstatistik: 36-35
KIK:s mål Jesper Ekengren,Henrik Nilsson

Leif O

» Tillbaka
SÖK

Copyright © 2001| 2002 Kristianstad Hockey | Om du har kommentarer eller frågor, vänd dig till KIKs kansli.
Telefonnummer: +46 (0)44-12 73 32. Faxnummer: +46(0)44-10 92 46 Det går även att skicka e-mail: till KIKs Kansli.