1966

J20 vann till slut i Limhamn!!
[2003-10-18] KIK lyckades efter många om och men vinna med 8-6 i Limhamn, siffrorna talar för en jämn match men detta borde varit avgjort redan i första perioden.

1:. Matchen startade i ett rasande tempo från KIK och Limhamn kom knappt ur egen zon under perioden.
Målmässigt fick vi en bra utdelning med 4-0 inför periodpausen vilket med lite mer kyla kunde varit det dubbla.

2:a. Vad som hände i pausen vet jag inte men KIK:arna lämnade all diciplin och tanke kvar i omklädningsrummet och Limhamn kom ut som ett nytt lag. Utan att spela särskilt bra skapade Limhamnslaget farliga chanser i KIKzonen gång på gång. Det kändes som att vi verkligen bjöd in dem i matchen. Vi kunde med tur och skicklighet trots allt gå till pausvila med en 3-måls ledning 5-2.

3:e. Om vi glömde tanke och diciplin inför andra perioden då var nog resten också kvar när vi gick ut till sista perioden, maken till virrighet över hela banan har sällan skådats i KIK:s juniorlag. Det lustiga var att trots detta skapade vi flera heta chanser utan att lyckas sätta dit pucken. Limhamn chansspelade med en forward högt i banan och hade god utdelning på detta spel.

Hemmalaget lyckades kvittera till 6-6, då kändes det som att vi till och med kunde förlora matchen.
Då hände det som sällan händer i idrott - laget som har motgång vänder helt plötsligt och lyckas återigen med det mesta - idetta fall 2 snabba mål och saken var klar - SEGER och 2 viktiga poäng.

Det finns en del viktiga saker att ta med sig till nästa match:
Vi måste vara skärpta i 60 minuter.
Det är starkt att vända och vinna trots en mindre bra insats.
Försvarsspelet måste bli mycket bättre.
Vi måste utnyttja frilägena, i dag missade vi minst 5 st.

Limhamn - KIK 6-8 (0-4 , 2-1 , 4-3)
Skottstatistik 28-37
KIK:s mål: Andreas Brynolf 2, Christian Ozimek 2, Ulrik Nilsson, Andreas Lindvall, Andreas Johansson, Johan Wångå.